INGYENES REGISZTRÁCÍÓ

Az első lépés.

A bejelentkezéshez regisztrálnod kell az oldalon található regisztrációs űrlapon.  Ezt követően lehet hozzáférni a belső tartalmakhoz. A regisztrációkor nevedet, egy szabadon választott felhasználónevet, jelszót és egy valós e-mail címet kell megadni. A megadott adatok és aktív BHA tagságod  alapján tudjuk ellenőrizni, hogy jogosult vagy-e az oldal használatára. A regisztráció elfogadásáról 24-72 órán belül értesítünk a megadott e-mail címen. Ezt követően használhatod az oldal által nyújtott támogatást.

Jiu-Jitsu Online Tudástár

Harcművészet határok nélkül

Tedd magadévá a legkiválóbb önvédelmi tudást.

Ami még ennél is lényegesebb: Hamarosan a kezedben lehet egy olyan tanulási formula, ami segítségével könnyebben eltudod sajátítani a jiu-jitsu, önvédelmi tudás alapjait. Éld át, élvezd az önvédelem tanulását. Ezen a harcművészeti úton az utazást is élvezzük, nem csak a célba érést. Tarts velünk és kiderül, hogyan…

25

Éves Oktatási Tapasztalat

HARCMŰVÉSZET - ÖNVÉDELEM ÉS ÖNFEJLESZTÉS

A FEJLŐDÉS ÖSVÉNYÉN - Gondolatok, Tettek, Eredmények

Keressünk motivációt

Bármi is a célunk fontos, hogy segítsük, tápláljuk a bennünk élő kreatív szellemet. A harcművészet  erre különösen alkalmas.

Olvasás és tanulás

Könyvek,DVD-ék és internetes források százai segítenek abban, hogy önvédelmet tanuljuk. Érdemes kutatni átnézi ezt a weboldalt is.

Gyakorolni, gyakorolni

Hasznos, ha sokat olvasunk, de ha igazán jók akarunk lenni, gyakorolni kell, mégpedig minél többet. Keressük a lehetőséget…

Itt az alkalom

Tudatosítsuk mindig, hogy a képességek bennünk vannak.Vegyük észre a körülöttünk levő világot és azt, amit tanulhatunk belőle.

ISMERD meg, hogyan segíthet...

röviden az online tanulás előnyeiről - hátrányairól

NINCS TALÁLGATÁS

Először is az online anyagokat a tanulás megkönnyítésére terveztük. Mindig kiváló minőségű tartalomhoz juthatsz hozzá képzett oktatóktól, akik tudják, miről beszélnek, mit tanítanak.

Másodszor, visszatekerheted, megismételheted a videókat, hogy a technika minden aspektusára összpontosíthass. Ez lehetővé teszi, hogy akár többször is megnézhesd a részleteket. Próbáld ezt megtenni egy élő edzés alatt!

Harmadszor az online oktatóanyagok lehetővé teszik új technikai elemek felfedezését.  Így nem csak az edzőterembe férhetsz hozzá a képzési anyagokhoz, most a tudásodat könnyen kibővítheted saját otthonodból.

A tanulás kétirányú interakció a tanuló és az oktató között. Az online kontextusban a tanulás egyszerűen egy dimenziós. Sajnos nincs élő visszajelzés az oktatótól. A videóval történő tanulás nem helyettesíti a való életben történő edzést. Nem lesz jobb a jiu-jitsu,  önvédelmi tudásod, ha csak a videókat nézed…

Valóságban bizonyított technikák...

KAPCSOLAT - ÜZENETEK KÜLDÉSE

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha megtetszett a lehetőség s többre vagy kíváncsi, akkor ne habozz,vedd fel velünk a kapcsolatot!

+3630 315 3288
sjjfhun@gmail.com
Pécs, Légszeszgyár út 18-20

KÉRDÉSED VAN? ÉRDEKLŐDJ E-MAILBEN..

Az űrlapon megadott e-mail címedre hamarosan visszaigazolást küldünk. Amennyiben egy órán belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, ellenőrizd postafiókodat a levélszemét/spam mappáját is. Kérlek amennyíben nem találsz válaszlevelet, ismételd meg az űrlap kitöltését.

BHA 2021

ÚJ TAGFELVÉTEL! 

Az online jiu-jitsu tudástár a BHA tagok számára létrehozott online közösségi portál, tagsági oldal, ahol szakmai anyagok, információk érhetőek el. A tudástár elsősorban azon tagok számára nyújt felbecsülhetetlen segítséget, akik a rendszeres harcművészeti, jiu-jitsu edzés mellett tudásukat fejleszteni szeretnék. Ha neked még nincs, BHA tagságod, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

HONLAP INFORMÁCIÓ

SZERZÖI JOGOK

A sjj.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori cikkeket, tanulmányokat, videós anyagokat szerzői jogi védelem alatt állnak.

GDPR - ADATVÉDELEM

A weboldalon kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át.
Bővebben: GDPR – ASZF

ONLINE TUDÁSTÁR

A tudástár csak BHA tagok számára érhetők el.| Traditional Martial Arts | Tactical Self Defense | Sport Jiu-Jitsu | SJJ | BHA |Verify an SSL Certificate