ASZF

Általános Szerződési Feltételek (ASZF)

Az alábbi Tájékoztató a Magyar Shinmukan-Ryu Sport Jiu-Jitsu Szövetség, a továbbiakban MSJJSZ által üzleti tevékenysége során végzett adatgyűjtés és kezelés kapcsán szolgáltat általános információt, továbbá tartalmazza a MSJJSZ weboldalakra vonatkozó használati feltételeket catalunyafarm.com.

A MSJJSZ jelen sjj.hu) weboldal tartalmának és szerkezetének kizárólagos tulajdonosa és licencia-tulajdonosa, mely szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldal információi, egyéb tartalmai és funkciói kötelezettség nélküliek, a változtatás jogát fenntartjuk. A MSJJSZ a rendelkezésre bocsátott információk, tartalmak és funkciók aktualitásával, helyességével, teljességével, minőségével, és állományával kapcsolatos mindennemű szavatosságot vagy garanciát kizár.

A jelen weboldalhoz való hozzáférés és a weboldal használata a felhasználó saját felelősségére történik. A MSJJSZ nem felel semminemű kárért, beleértve a weboldalhoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetett és/vagy közvetlen károkat és/vagy következménykárokat.

Amennyiben a weboldalon olyan linkek találhatók, melyeket részben vagy teljes egészében harmadik személyek üzemeltetnek, úgy a MSJJSZ nem vállal ezen oldalak tartalmáért és vagy az ezekhez való hozzáférésért felelősséget. A belinkelt oldalakhoz való hozzáférés vagy azok használata a felhasználó saját felelősségére történik.

A jelen weboldalhoz való hozzáférésre és az oldal használatára kizárólag a Magyarországi törvényi előírások irányadóak.